Reformer skal gøre Danmark rigere

Siden årtusindskiftet har reformer gjort Danmark næsten 250 milliarder kroner rigere og øget beskæftigelsen med omtrent 275.000 personer. Den kurs ønsker vi at fortsætte.

Den nuværende regering har desværre valgt en anden kurs og er den første regering i dette årtusinde, der ikke er optaget af at skabe vækst og beskæftigelse. Det, synes vi, er den helt forkerte vej for Danmark. For i Det Konservative Folkeparti ønsker vi ikke at efterlade et fattigere Danmark til kommende generationer.

Tværtimod.

Vi vil fortsætte den succesfulde reformkurs. Vi vil sænke skatterne på arbejde og for virksomheder. Vi vil rykke flere mennesker fra passiv forsørgelse til beskæftigelse og belønne dem for at gøre en ekstra indsats. Og vi vil sikre, at Danmark er et land, man ønsker at investere i. Det skal tilsammen sikre os den velstand, som er nødvendig for at bevare vores velfærd.
Men det kræver, at vi lægger misundelsen over andres skattelettelser på hylden. Og det kræver, at vores økonomiske tiltag skal være langsigtede, så vi kan skabe et fremtidigt samfund, hvor vores økonomi trives.

Derfor vil vi:

  • Fortsætte reformerne og gøre Danmark rigere
  • Øge velstanden med 57,9 milliarder kroner i 2030
  • Øge beskæftigelsen med 56.600 personer i 2030
  • Skabe et rigere, grønnere og bedre Danmark, hvor kernevelfærden består og forbedres